Iphone x

Många som har en iPhone eller har haft tycker att de är den allra bästa smartphonen. Men smaken är som baken.

Iphone x har en super retina o led-skärm på 5,8 tum. Den har jätte högt kontrastförhållande, hög ljusstyrka och ett stort färgomfång.

Den har face id, vilket innebär att truedepth kameran analyserar ditt ansikte på mer än 30000 punkter för att upplåsning och betalningar med face id ska vara ännu säkrare än fingeravtryck.

Iphone x har en processor som är 70% snabbare än tidigare modeller, och har cirka 30 procent bättre grafik prestanda.

Tror alla dessa finesser så har iPhone X upp till två timmar längre batteritid än vad till exempel iPhone 7 har.

Huawei mate 10 pro

Huawei mate 10 PRO har en skärm på 6 tum. Den har minimala ramar runt skärmen, och höljet är tillverkat av härdat glas. Skärmen är IP67-klassad för att kunna stå emot vatten och damm.

Huawei har en eget utvecklad systemkrets, Kirin 970.den har åtta processkärnor och tolv grafik kärnor och detta ger Mate 10 en prestanda i toppklass.

Huawei mate 10 PRO har dubbelkamera som har utvecklats i samarbete med Leica. Kameran har två stycken f/1,6 objektiv som gör att du kan ta super bra bilder med mobilen.

Samsung Galaxy S9+

Samsung Galaxy S9+ har en infinity skärm på 6.2 tum. Den har dubbla bakre kameror med bland annat super slowmotion. Stereo högtalare och vatten- och damm tålig.

Med denna smartphone kan du välja på tre olika säkerhets åtgärder: fingeravtryck, ögonskanning eller ansiktsigenkänning.

Den har trådlös laddning och upp till 1500 minuters samtalstid.
Vilken smartphone som är bäst är svårt att svara på. Alla är ganska lika, förutom några detaljer eller specifika egenskaper. Vilken du än väljer så blir du säkert nöjd. Blir du inte nöjd får du helt enkelt köpa en annan sort nästa gång.